theabm -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Beach

Som jeg skrev i forge innlegget var jeg på stranden. Tok noen bilder som jeg har tenkt til å vise dere. Enjoy!

 • Let's go to the beach

  Nå skal jeg å Olea å Victoria dra på stranden! Skal prøve å ta litt bilder som jeg kan legge ut. Vi skal på osnessanden. Skal prøve å få litt farrge! ;)

  Hva skal du idag?

 • Summerday

  Hei, idag igjen har det vært fint vær! Jeg startet dagen med å sole meg. Når jeg var ferdig å spise middag ringte jeg Emilie. Hun kom en tur bort , så dro vi ned i ballbingen å sparket litt fotball. Hadde med oss litt penger så vi kjøpte oss en slush nede på mix. Veldig deilig med noe kaldt når det er over 20 grader!

  Hva har du gjort idag

 • Sommer

  Nå er det endelig sol ute! Har vert stygt vær her lenge nå. Så det var virkelig deilig å få på sei shorts. Håper det blir flere fine dager her nå!

  Er det fint vær med deg?

 • Innkjøp i det siste!

  Hei, siden jeg har hatt bursdag å sant så har jeg fått bursdagsgaver og vert en tur på Moa. Så nå viser jeg litt hva jeg har kjøpt. Deler det opp i to innlegg!:)

  Alt sammen er fra bikbok bortsett fra buksa.

 • Jentekveld ;)

  Hei, idag har jeg vert på kaffikari med Emilie , etterpå tenkte vi at vi kunne ha en jentekveld. Så da dro vi på butikken å handlet inn litt. Litt senere kom Olea.

 • Bursdag idag;)

  Hei, Idag har jeg hatt bursdag. Jeg, mamma og pappa dro på kaffikari å spiste lunsj. Så møtte jeg Marthe å Emilie vi bestemte vi oss for å ha en jentekveld hos meg. Å det ble det. Kjempe gøy! Her kommer litt bilder:

 • theabm

  Hei jeg heiter Thea, er 11år og bor i Ulsteinvik. På bloggen min finner du inlegg som min hverdag, outfits, inkjøp og andre ting. Håper du liker den!

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits