theabm -
Forside Add meg Om meg Kontakt

JULEFERIE:)

Hei, nå er det endelig juleferie. Jeg synest egentlig at ukene har gått fort, så det har ikke vert så lenge å vente!
På skolen så gikk vi rundt juletreet og sang julesanger, etter på dro vi ned i kirka. Vi slutta ca kl 12 tror jeg!

Når jeg kom hjem ryddet jeg og vasket litt til jul. Nå er det bare 3 dager til jul! Jeg gleder meg veldig mye, mye mer en jeg har gjort tidligere egentlig!
Når jeg var ferdig dro jeg på Pernilles(clinique?) å nappet bryn. Ble ganske fornøyd med resultatet!

God juleferie alle sammen

Bilde fra elevkvelden som jeg bare viser

 • Elevkveld!

  Hei, idag det vært en gøyere torsdag enn det pleier. Vi fikk dra fra skolen en halvtime før fordi vi pyntet til elevkvelden!
  Vi hadde øvd inn en dans, veldig komisk!!! Vi startet med å vise den også spiste vi litt. Dev var sann passe gøy egentlig. Når jeg kom hjem så jeg andre omgang av handballkampen mellom Norge-Angola. De vant selfølgelig!
  Her er noen bilder fra kvelden

 • Oh, hello monday!

  Da var mandagen her igjen å det betyr at det er litt mindre tid til jul! På skolen så vi på film i to timer så da gikk de veldig fort egentlig! Vi har nå funnet opp en dag som vi kaller joggebuksemandag, haha! Det er ganske deilig å bare gå rundt i joggebukse på skolen! Jeg skal på fotballtrening snart å etter på er det hanballkamp! Norge-Argentina tror jeg. Kommer et inlegg til snart så ta en titt innom etterpå om du vil:)

 • Pepperkakebaking!

  Idag har jeg vært ute med Emilie å aka. Vi lo så lenge at vi ikke fikk puste, haha!  Når jeg kom hjem baket jeg pepperkaker! Noe som er kjempe godt!!! Synest hjemmelaget er så mye bedre enn de du kjøper på butikken, er jeg den eneste som synest de?
  Nå begynner jeg virkelig å få julestemning å det er så koselig. Gleder meg veldig til jul nå kjenner jeg! Skal snart legge ut ett innlegg om hva jeg ønsker meg, så hold deg oppdatert!

  Thea B.M

 • Hei jeg heiter Thea, er 11år og bor i Ulsteinvik. På bloggen min finner du inlegg som min hverdag, outfits, inkjøp og andre ting. Håper du liker den!

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits